Wie zijn wij?


Naam:

Marina Dokter


Verantwoordelijk voor:

Research en het aankopen en verkopen van vastgoed.


Passie:

"Het vinden van vastgoed waarmee ik mensen help aan een plek waar ze prettig en veilig kunnen wonen is iets fantastisch. Je doet mij geen groter plezier dan het bekijken van woningen en het doen van onderzoek naar geschikte projecten".


Interesse in vastgoed:

"Het zien van potentie in een (oud) huis of gebouw heeft altijd al mijn interesse gehad. Het uitwerken van ideeën om een huis leefbaarder en mooier te maken is mij op het lijf geschreven. Investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk biedt enorm veel mogelijkheden om oude en vervallen woningen om te toveren tot prachtige woningen waarin mensen graag verblijven". 
Naam:

Martijn van Embden


Verantwoordelijk voor:

Klantcontact, financiering en netwerk in het Verenigd Koninkrijk.


Passie:

"Iets wezenlijks kunnen betekenen voor de maatschappij is wat mij drijft. Door het creëren van woonruimte maak ik mensen gelukkig. En door het verduurzamen van huizen draag ik bij aan een gezonder klimaat. Een fijne woonplek op een gezonde planeet is voor mij van groot belang".


Interesse in vastgoed:

"Het wonen op een fijne plek, alleen, met je partner of gezin is van alle tijden. Helaas zijn er steeds meer regio's waar er een tekort aan woonruimte is. Dankzij Global Real Estate Enterprises heb ik een manier gevonden om een positieve bijdrage te leveren aan het creëren van comfortabele woonruimte voor mensen die dit zelf niet kunnen realiseren. Wij richten ons nu op het Verenigd Koninkrijk. Maar ik sluit niet uit dat wij in de toekomst ook naar andere landen zullen kijken om hier onze missie uit te voeren".