FAQ

FAQ

Hieronder tref je antwoorden op de vragen die je mogelijk nog hebt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Investeren in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk staan veel oude en langdurig leegstaande huizen. Er is sprake van bevolkingsgroei met een behoorlijke krapte op de woningmarkt. Met name in het lagere en middensegment is een structureel tekort. Veel mensen zijn op zoek naar betaalbare woningen die voldoen aan het comfort van de huidige tijd. Voor ons is daarom het Verenigd Koninkrijk een ideale plek om onze missie uit te voeren: mensen helpen aan een comfortabele woonruimte, verduurzamen van oude, leegstaande huizen en een rendement kunnen maken op deze investeringen. Klik op de knop 'bekijk het volledige antwoord' voor meer informatie over vastgoed in het Verenigd Koninkrijk.

Als je aan het Verenigd Koninkrijk praat dan kom je al snel op het onderwerp Brexit. De grote vraag is natuurlijk: welke invloed heeft Brexit op de vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk? Wij hebben vertrouwen in de locaties en regio's waar wij investeren. Hier is namelijk sprake van veel vraag naar woningen en een krapte op de woningmarkt. Desalniettemin bereiden wij ons voor op de mogelijke gevolgen van Brexit. Klik op de knop 'bekijk het volledige antwoord' voor meer informatie over de mogelijke effecten van Brexit op de vastgoedmarkt.

Het doel van Global Real Estate Enterprises is om woningen te kopen, op te knappen, te verduurzamen, waarde toe te voegen en te verkopen. Het handelen in vastgoed brengt risico's met zich mee. Dit vraagt om een professionele aanpak en het inzetten van maatregelen om deze risico's weg te nemen. Global Real Estate Enterprises is zich hier van bewust en heeft ten aanzien van deze risico's diverse maatregelen getroffen. Klik op de knop 'bekijk het volledige antwoord' voor deze maatregelen.

De vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk staat bekent om zijn stabiliteit en hoge rendementen. Zelfs na de aankondiging van Brexit in 2016 zijn de huizenprijzen tot en met 2020 met 16% gestegen. Wat is de impact geweest van corona op de vastgoedmarkt? En wat zijn de verwachtingen richting de toekomst? Klik op de knop 'bekijk het volledige antwoord' voor meer informatie over de mogelijke effecten van corona op de vastgoedmarkt.

Afspraken tussen Global Real Estate Enterprises en de mede-investeerder worden vastgelegd in een leenovereenkomst. In deze leenovereenkomst leggen we zaken vast als de duur, het bedrag, het rentepercentage en de voorwaarden. Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Global Real Estate Enterprises houdt van duidelijkheid en zekerheid. Dit proberen wij onze mede-investeerders te bieden door een vast rentepercentage evenals een vaste looptijd te bieden. Op deze manier heeft de mede-investeerder zekerheid. Mee participeren middels winstdeling biedt de kans op een hoger rendement maar met minder zekerheid. Klik op de knop 'bekijk het volledige antwoord' voor meer informatie over de mogelijkheid om mee te participeren middels winstdeling.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!