Academy

Leer flippen in het Verenigd Koninkrijk

Leer huizen flippen in het Verenigd Koninkrijk

Flippen is het kopen, verbouwen en weer verkopen van woningen, ook wel 'buy to sell' genoemd. Door huizen te kopen onder de marktwaarde en hier vervolgens door de juiste verbouwingen waarde aan toe te voegen kun je deze huizen met winst verkopen.

Voordelen van het Verenigd Koninkrijk

In tegenstelling tot Nederland is het in het Verenigd Koninkrijk nog mogelijk om woningen te vinden die je onder de marktprijs kunt kopen. Het zijn vaak woningen waar al jaren niets meer aan onderhoud gedaan is. Er zal dus veel aan verbouwd moeten worden. Dit zijn ideale panden om aan te kopen. Voor de lokale bevolking is het namelijk erg lastig om een financiering te krijgen voor de verbouwingskosten. Zij kopen liever een woning die al verbouwd is. 

Leer het zelf

Global Real Estate Enterprises is gespecialiseerd in het uitvoeren van buy to sell projecten in het Verenigd Koninkrijk. Wij investeren zelf in buy to sell projecten en werken samen met mede-investeerders die graag hands-off mee willen investeren. Na succesvolle samenwerkingen merkten wij dat een aantal van onze mede-investeerders graag zelf wilden leren om woningen in het Verenigd Koninkrijk te flippen. Vandaar dat wij een leertraject hebben ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen.

Leertraject in de praktijk

Wij hebben een 'real live' leertraject ontwikkeld. Immers, door het echt mee te maken leer je het meest. Dus geen 2-daagse cursus waarin je zaken op papier aangeleerd krijgt. Nee, wij gaan samen met jou een echte flip in het Verenigd Koninkrijk uitvoeren! Dit betekent dus ook dat jij zelf geld inlegt in het project. Bij elke stap die wij zetten word je actief meegenomen en betrokken. 

Samen met een klein groepje mede-investeerders starten we een flipproject. Het fijne hier aan is dat je direct een netwerk opbouwt van gelijkgestemden. In periodieke (online) bijeenkomsten doorloop je samen elke stap van het project.

Opzet 

Start trajectmedio oktober 2021
Prijs€ 599,-
Inleg€ 50.000,-
DuurDuur van het project. Indicatief zal dit 9 tot 12 maanden zijn.
Bijeenkomsten

De vaste dag van bijeenkomsten is vrijdagavond om 20:00 uur. Er worden zoveel bijeenkomsten georganiseerd als nodig. Sommige bijeenkomsten zullen we vooraf (kunnen) plannen. Andere zullen afhankelijk zijn van de ontwikkeling van het project.

Inhoud

 • Flippen met een LTD in het Verenigd Koninkrijk
 • Samenwerken met een dealsourcer
 • Deal van een dealsourcer analyseren
 • De stappen in het aannemen van een deal
 • De rol van een notaris bij het aankoopproces
 • Analyseren van de (vele) documenten van een notaris
 • Verbouwing van een woning in het Verenigd Koninkrijk
 • Het verkoopproces van een flip

Eigen inleg

Om deel te nemen aan dit leertraject is er een eigen inleg van € 50.000,- benodigd. Deze inleg wordt ingebracht in het flipproject welke door Global Real Estate Enterprises wordt uitgevoerd. In een leenovereenkomst tegen winst- en verliesdeling leggen wij alle afspraken vast. 

Verdienmodel Global Real Estate Enterprises

Wij zijn graag transparant over ons verdienmodel. Qua tijdsinvestering dekt de € 599,- natuurlijk niet de tijd die wij hier in steken en de knowhow die wij delen. Ons verdienmodel zit voornamelijk in de leenovereenkomst tegen winst- en verliesdeling waarin we vastleggen dat Global Real Estate Enterprises een aanzienlijk deel van de winst zal ontvangen met als tegenprestatie het aangeboden leertraject. 

De voordelen van dit leertraject

Zie dit traject dus voornamelijk als een leertraject in de pratkijk waarin je stap voor stap wordt meegenomen hoe een woning in het Verenigd Koninkrijk te flippen. Indien je met dit project direct een hoog rendement wilt behalen is dit leertraject niet geschikt voor jou. Indien je de volgende punten belangrijk vindt dan is dit leertraject wel geschikt voor jou:

 • Leren in de praktijk
 • Leren van en met elkaar onder begeleiding van Global Real Estate Enterprises
 • Met een relatief klein bedrag jouw eerste flip realiseren
 • Elke stap die bij een flip komt kijken in de praktijk ervaren en de mogelijkheid hebben om hier vragen over te stellen
 • Vanaf dag 1 van de opleiding kunnen zeggen tegen anderen: "ik ben vastgoed investeerder in het Verenigd Koninkrijk en ben bezig met mijn eerste flip!"
 • Na het leertraject - en een praktijkervaring - kan beslissen of woningen flippen in het Verenigd Koninkrijk echt iets voor jou is.