B. Eigen vastgoedportefeuille

Global Real Estate Enterprises biedt je de kans om samen met ons een vastgoedportefeuille op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij een eigen vastgoedportefeuille genereer je een vaste inkomstenstroom uit de huuropbrengsten (cashflow) en profiteer je van de verwachte waardestijging van het vastgoed (indirect rendement).

Looptijd 

De minimale looptijd is 10 jaar. Langer mag uiteraard. Deze minimale looptijd is gekozen om optimaal te profiteren van zowel het directe als het indirecte rendement dat binnen deze periode behaald kan worden. 

Investeren vanaf € 1.000.000,-

Vanaf een bedrag van € 1.000.000,- kun je samen met Global Real Estate Enerprises een eigen vastgoedportefeuille opbouwen. De prijzen van interessante beleggingsobjecten liggen lager dan in Nederland. Vandaar dat het mogelijk is om binnen een afzienbare tijd een behoorlijke vastgoedportefeuille in het Verenigd Koninkrijk op te bouwen.

Rendement

Afhankelijk van de grootte van de projecten ligt het rendement tussen de 7% en 10%. Samen bespreken we welke projecten er bij jou passen waarbij we bijvoorbeeld kijken naar de regio, type verhuur, rendement, looptijd en risico's.

De BRRR strategie

Om jouw eigen vastgoedportefeuille op te bouwen passen wij de BRRR strategie toe:
Buy: we kopen vastgoed ruim onder de marktprijs
Refurb: we knappen het pand op en voegen waarde toe
Rent: we verhuren de woning en generen een maandelijkse inkomstenstroom
Refinance: na taxatie herfinancieren we de woning waardoor er middelen zijn voor de volgende aankoop.

Zoveel mogelijk geld uit je project halen

Global Real Estate Enterprises is gespecialiseerd in het vinden van projecten waarmee het mogelijk is om middels herfinancieren zoveel mogelijk geld uit het project te halen. Dit geld kun je vervolgens weer gebruiken om het volgende project te starten. Door ruim onder de marktprijs te kopen in gebieden waar veel vraag is naar woningen blijft er relatief weinig geld achter in het project. Dit is één van de vele voordelen van investeren in het Verenigd Koninkrijk.

Global Real Estate Enterprises regelt alles

Wij hebben een vast netwerk aan professionele en betrouwbare partners zoals dealsourcers, aannemers, makelaars, notarissen, financieel adviseurs en accountants. Daarom kunnen wij het gehele proces van A tot Z begeleiden. 

We richten een bedrijf op waar de investeerder en Global Real Estate Enterprises beide aandeelhouder van zijn. In de aandeelhoudersovereenkomst leggen wij alle belangrijke afspraken vast. Vervolgens bedenken wij een strategie en gaan we aan de slag om jouw eigen vastgoedportefeuille op te bouwen!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!