C. Eigen vastgoedportefeuille

Eigen vastgoedportefeuille

Global Real Estate Enterprises biedt je de kans om samen met ons een vastgoedportefeuille op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij een eigen vastgoedportefeuille genereer je een vaste inkomstenstroom uit de huuropbrengsten (cashflow) en profiteer je van de verwachte waardestijging van het vastgoed (indirect rendement).

De BRRR strategie

Om jouw eigen vastgoedportefeuille op te bouwen passen wij de BRRR strategie toe:
Buy: we kopen vastgoed ruim onder de marktprijs
Refurb: we knappen het pand op en voegen waarde toe
Rent: we verhuren de woning en generen een maandelijkse inkomstenstroom
Refinance: na taxatie herfinancieren we de woning waardoor er middelen zijn voor de volgende aankoop.

Investeren vanaf € 175.000,-

Vanaf een bedrag van € 175.000,- kun je samen met Global Real Estate Enerprises een eigen vastgoedportefeuille opbouwen. De prijzen van interessante beleggingsobjecten liggen lager dan in Nederland. Vandaar dat het mogelijk is om met een relatief laag bedrag te starten met het opbouwen van een vastgoedportefeuille in het Verenigd Koninkrijk. 

Idealiter is een bedrag van € 250.000,- of hoger perfect om mee te starten gezien je hiermee snel een tweede project kunt starten na herfinancieren van project 1. Daarnaast is het bruto aanvangsrendement (BAR) hoger.

Afhankelijk van de grootte van het project ligt het bruto rendement tussen de 8% en 17%. Samen bespreken we welke projecten er bij jou passen waarbij we bijvoorbeeld kijken naar de regio, type verhuur, rendement, looptijd en risico's.

Zoveel mogelijk geld uit je project halen

Global Real Estate Enterprises is gespecialiseerd in het vinden van projecten waarmee het mogelijk is om middels herfinancieren zoveel mogelijk geld uit het project te halen. Dit geld kun je vervolgens weer gebruiken om het volgende project te starten. Door ruim onder de marktprijs te kopen in gebieden waar veel vraag is naar woningen blijft er maar weinig geld achter in het project. Dit is één van de vele voordelen van investeren in het Verenigd Koninkrijk.

Global Real Estate Enterprises regelt alles

Wij hebben een vast netwerk aan professionele en betrouwbare partners zoals dealsourcers, aannemers, makelaars, notarissen, financieel adviseurs en accountants. Daarom kunnen wij het gehele proces van A tot Z begeleiden. Uiteraard houden we je op de hoogte, bespreken we belangrijke zaken en betrekken wij je bij beslissingen die genomen worden.

We richten een bedrijf op waar de investeerder en Global Real Estate Enterprises beide aandeelhouder van zijn. In de aandeelhoudersovereenkomst leggen wij alle belangrijke afspraken vast. Vervolgens bedenken wij een strategie en gaan we aan de slag om jouw eigen vastgoedportefeuille op te bouwen!