Half vrijstaande woning in Wales

Omschrijving:

Een half vrijstaande woning met drie slaapkamers gelegen in het dorp in het dorp Garnant, ongeveer 5 km van het stadscentrum van Ammanford. De woning heeft een perfecte indeling om een moderne, comfortabele eengezinswoning van te maken met een voorkamer, woonkamer, keuken, overloop, badkamer en drie ruime slaapkamers. Pluspunten aan deze woning zijn de solide structuur, grote tuin en een eigen garage. 

Verbouwing:

De woning wordt gerenoveerd tot een moderne, comfortabele eengezinswoning met 3 ruime slaapkamers. De renovatie betreft een nieuwe keuken, badkamer, vloeren en een aanpassing qua kamerindeling. Dankzij de luxe, high-end afwerking wordt deze woning aantrekkelijk voor gezinnen die net buiten de grote stad willen wonen in een ruim huis met een grote tuin. 

De regio:

Ammanford is een bloeiende stad met een uitstekende middelbare school, een klein ziekenhuis en veel werkgelegenheid. Op 20 minuten rijden ligt de levendige stad Swansea, de tweede grootste stad in Wales. Swansea ontwikkelt zich tot een moderne stad, mede dankzij het project Kingsway Digital Village, een transformatieplan ter waarde van 1 miljard pond. De stad heeft een grote universiteit en twee grote academische ziekenhuizen.

De vraag naar comfortabele woningen voor gezinnen net buiten de stad, niet ver van werk en pal naast de gewilde Welshe scholen is enorm. Daarnaast kunnen ‘first time buyers’ profiteren van gunstige hypotheekvoorwaarden voor woningen waarvan de verbouwing al is voltooid. Dit maakt dit type woningen op deze locatie zeer populair!

Overige informatie:

We hebben deze woning verzekerd met het volledige eigendomsrecht. Verder informatie zoals comparables of verdere verduidelijking over de verwachte kosten en waarde zijn via aanvraag te verkrijgen. 

Belangstelling om mee te investeren of meer informatie over dit project? 

Klik hier

Meer voorbeelden en informatie over investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk?

Klik hier


  • Investeren in:Half vrijstaande woning
  • Regio:Wales
  • Postcode:SA18 1NB
  • Vraagprijs:£ 99,950
  • Gekocht voor:£ 86,000
  • Verwachte kosten:£ 37,400
  • Verwachte verkoopprijs:£ 145,000
  • Verwacht rendement:17,5%
  • Mee investeren vanaf:€ 50.000,-