Missie

comfortabel wonen - duurzaamheid - rendement

Onze missie

Comfortabel wonen

Een plek waar je comfortabel kunt wonen zien wij als een basisvoorwaarde om prettig te leven. Een plek waar je tot rust komt, waar je je kinderen opvoedt en waar je vrienden of familie kunt ontvangen. In veel regio's is er sprake van krapte op de woningmarkt waardoor het steeds moeilijker wordt om een betaalbare en comfortabele woning te vinden. Juist daarom zien wij het als onze missie om de maatschappij te voorzien van woonruimte en zo mensen te helpen een prettig leven te leiden. 

Verduurzaming van woningen

Het klimaat verandert wereldwijd. De gemiddelde temperatuur over de afgelopen eeuw is gestegen, de hoeveelheid en intensiteit van neerslag is toegenomen en zeer warme dagen komen vaker voor. Het realiseren van de klimaatdoelen van Parijs (2015) is nodig om verdere opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan zo veel mogelijk te voorkomen. Het verduurzamen van woningen draagt bij aan het behouden van een gezond klimaat. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van muren, daken en vloeren, dubbel glas, LED verlichting, afvoer regenwater etc. 

Rendement

Wat te doen met je spaargeld of je opgebouwde vermogen uit je bedrijf, de verkoop van je huis of een erfenis? Het geld op de bank zetten levert je nauwelijks of zelfs een negatieve spaarrente op. Investeren in vastgoed biedt een mooie kans om rendement te behalen op jouw vermogen. Het biedt daarnaast meer zekerheid dan bijvoorbeeld beleggen in aandelen, goud, Bitcoin of investeren in vakantiewoningen. En als laatste, je helpt andere mensen een gelukkig leven te leiden en draagt bij aan een gezonder klimaat. Dit noemen wij een win - win - win situatie!

Meer weten?

Klik hier