A. GREE vastgoedfonds

Global Real Estate Enterprises biedt je de kans om jouw vermogen te laten groeien middels het participeren in het GREE vastgoedfonds. Dit vastgoedfonds is opgezet door Global Real Estate Enterprises. Global Real Estate Enterprises is verantwoordelijk voor het beheren van het fonds. Daarnaast investeert Global Real Estate Enterprises zelf ook mee. 

Looptijd

De minimale looptijd is 5 jaar. Langer mag uiteraard. Deze minimale looptijd is gekozen om mede-investeerders de kans te geven om binnen afzienbare tijd weer de beschikking te krijgen over hun vermogen.  

Investeren vanaf € 75.000,-

Investeren in het GREE vastgoedfonds kan vanaf € 75.000,-. Dit bedrag wordt, na omzetting in ponden,  toegevoegd aan het investeringsbudget van het GREE vastgoedfonds om panden in het Verenigd Koninkrijk aan te kopen. Als investeerder kun je profiteren van het rendement van het GREE vastgoedfonds.

Rendement

Het rendement van het GREE vastgoedfonds is 6,7%. Er is hier sprake van een verwacht rendement.  Dit rendement is gekozen op basis van historie, onze prestaties in het verleden en de prognose van de markt. Het rendement is afhankelijk van de ontwikkelingen in de markt en kan flucteren. Uiteraard doet Global Real Estate Enterprises er alles aan om de risico's laag te houden. Lees hier meer over maatregelen tegen de risico's. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!