Ik zou graag meer rendement willen maken. Is het mogelijk via Global Real Estate Enterprises om mee te participeren middels winstdeling?

Global Real Estate Enterprises zorgt dat mede-investeerders, die tegen een vast rentepercentage en een vaste looptijd hun vermogen beschikbaar stellen, na de afgesproken looptijd hun vermogen inclusief rente weer ontvangen. Dit geeft duidelijkheid en biedt zekerheid. Global Real Estate Enterprises is een professioneel bedrijf als het gaat om beleggen in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij onze flexibele strategie en sterk eigen vermogen in cash zijn wij in staat om onze mede-investeerders deze zekerheid te bieden.  

Indien er sprake is van participeren middels winstdeling dan wordt de mede-investeerder gekoppeld aan één specifiek project. Dit betekent in de praktijk dat de mede-investeerder kan profiteren van de gemaakte winst maar ook belast kan worden met eventuele tegenvallers. Dit kan zowel in de duur van het project zijn als in het uiteindelijke winstpercentage. Dit zijn zaken die mede-investeerders zich goed moeten realiseren. 

Global Real Estate Enterprises sluit participeren met winstdeling niet uit maar gaat graag eerst in gesprek met belangstellenden om de risico's en voorwaarden goed uit te leggen en te bespreken. 

Bij belangstelling kan onderstaand contactformulier worden ingevuld. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

Klik hier